Service

image

Thaise massage

Thaise massages voorkomen en verhelpen lichamelijke- en psychische klachten, stimuleert de bloedsomloop en het waardoor u meer energie krijgt.

image

Nek, rug en schoudermassagee

Deze massages staan bekend om het verminderen van spierverstijving door intensieve taken, stimuleert de circulatie van bloed en het verminderen van hoofdpijn wat leidt tot betere slaap.

image

Sportmassage

Tijdens een sportmassage geven wij de juiste aandacht aan je hele lichaam. Met deze massage richten wij ons op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Hierdoor worden afvalstoffen in je spieren sneller afgevoerd en wordt het herstel van je spieren bespoedigd.

image

Kruidenkompressen

Kruidenkompressen om verschillende problemen te behandelen Bij spierstijfheid, gewrichtspijn, artritis en nog veel meer is de warmte van het kruid gunstig bij diepe spierontspanning. En de geur van kruiden gemengd in het kompres helpt lichaam en geest te ontspannen en te verfrissen.

image

Voetmassage

De voetmassage is een zeer ontspannende massage van de voeten waarbij ook de onderbenen volledig gemasseerd worden. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen waardoor lichaam en geest helemaal tot rust komen.

image

zwangerschap-massage

Tevens ben ik ook gediplomeerd zwangerschapsmasseuse. Er veranderd veel in uw lichaam wanneer u zwanger bent. Ik laat u ontspannen. De massage verminderd gezwollen benen, stimuleert de bloedsomloop en neemt eventuele rug en hoofdpijn weg.

image

Hotstone massage

Hierbij wordt gebruik gemaakt van de warmte van stenen om de verschillende punten in uw lichaam te masseren. Het zal pijn, stijfheid en spierspasmen verminderen. Het helpt ook om de bloedsomloop te stimuleren. De stenen zijn basalt- of vulkanisch gesteente. De stenen zin zwart en houden de warmte goed vast. Vanwege de gladheid van de steen wordt hij gebruik om de spieren samen te knijpen, te kneden en te rollen.

image

Ontspanningsmassage

Deze massage helpt tegen vermoeidheid, stress, prikkelbaarheid, lusteloosheid, emotionaliteit, slapeloosheid et cetera. Om de spieren op te warmen en los te maken zal begonnen worden met een drukpuntmassage. Deze zorgt voor een betere doorbloeding hetgeen een ontspannend effect geeft. Daarna volgt een relaxerende massage met warme olie waarbij je heerlijk kunt wegdromen. Aan het einde volgt een hoofdmasage. Het hoofd is het centrum van het zenuwstelsel, een massage onttrekt vermoeidheid als gevolg van mentale stress en druk. De ontspanningsmassage heeft een heilzaam effect op lichaam en geest en heeft bovendien een ontgiftende werking.

Quick Review

Powered by MakeWebEasy.com
This website uses cookies for best user experience, to find out more you can go to our Privacy Policy  and  Cookies Policy